Hirdetés

Ultimate Gay Fighter trailer - meleg harcosok klubja

|

Hamarosan megjelenik a világ első meleg verekedős játéka, az Ultimate Gay Fighter. A fejlesztők szavaival élve: „gaytalities"!

Hirdetés

A Handsome Woman munkatársai a hétvége folyamán bemutatták az Ultimate Gay Fighter új előzetesét. A játék a Mortal Kombat szellemiségét felhasználva a lehető leginkább sztereotíp homoszexuális karakterekkel püfölhetjük egymást szivárványt és unikornisokat lövöldözve.

A New York-i stúdió egy kifejezetten zavarba ejtő előzetessel szeretné felhívni a kizárólag mobilokra érkező verekedős játékára a figyelmet, amely várhatóan még ebben a hónapban megjelenik iOS, Android és Windows Phone eszközökre. Hát,  valami olyasmit kapunk, amire nincsen szó, sem több szóból álló kifejezés:

Az Ultimate Gay Fighter rajzfilmszerű grafikát, 12 pályát, achievementeket, online ranglétrákat és olyan kivégző mozdulatokat ("gaytalities") kínál - az egyik ilyen Gogo Gary szolitámadása. Nyilván kipróbáljuk.

Van még kérdés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)