Hirdetés

Ultra Street Fighter II: The Final Challengers - nézz és hallgass bele a játékba

|

A Capcom két újabb videóval enged betekintést a Street Fighter II Nintendo Switch-exkluzív feltámasztásába, az Ultra Street Fighter II: The Final Challengersbe.

Hirdetés

A Nintendo Switch bejelentése után számos játékot is beharangoztak a vállalat vadonatúj hibrid konzoljához, ezek között pedig helyet kapott az Ultimate Street Fighter II új verziója is.

A The Final Challengers alcímet viselő projekt nem csupán egyszerű ráncfelvarrásban és optimalizálásban részesült az eredeti változathoz képest, de kibővítették két új karakterrel - Evil Ryu-val és Violent Kennel - a harcosok felhozatalát (a két grafikai beállítás között választhatunk is majd). Ráadásul kapunk egy új játékmódot is, amiben a Joy-Con kontrollerek segítségével belső nézetben engedhetjük szabadjára a Hadoukent. A Capcom most közzétett egy vadonatúj videót, amellyel belekukkanthatunk az újdonságokba: 

Ezenfelül bemutattak egy második videót is, amely a zenei felhozatalra fókuszál: 

Az Ultra Street Fighter II: The Final Challengers megjelenése május 26-án várható, kizárólag Nintendo Switchre. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)