Hirdetés

Ultra Street Fighter IV - a 2018/09-es GameStar teljes játéka

|

Ebben a hónapban a verekedős játékok szerelmeseinek kedveskedünk a műfaj egyik legjobbjával.

Hirdetés

A 2D / 2.5D verekedős játékok a mai napig hatalmas népszerűségnek örvendenek, az idei E3-on és gamescomon is nagy figyelmet kaptak, és egyre inkább terjeszkednek a PC felé is. Idén még jön egy Soulcalibur VI például. 

Hirdetés

A szeptemberi szám mellé egy igazi klasszikus felturbózott változatát csomagoltuk, ami kezdő bunyósoknak és tapasztalt harcosoknak is remek választás. Az egyébként is fantasztikus Street Fighter IV minden hájjal megkent változata megannyi extrát tartogat, így akkor is érdemes visszanézni, ha anno rongyosra játszottátok az alapjátékot.

Az Ultra kiadásba bekerült 6 új pálya, egy új announcer, valamint 5 új harcos (Rolento, Elena, Hugo, Poison és Decapre), akik közül négy ugyan már szerepelt a Street Fighter X Tekkenben, alaposan átdolgozták őket, hogy jobban passzoljanak a játék dinamikájához. Velük együtt összesen 44 karakter bőrébe bújhatunk. A változatos palettának köszönhetően mindenki megtalálja majd a játékstílusához passzoló bunyóst.

A harcok kifejezetten jól néznek ki, de az Ultra Street Fighter IV gépigénye ezzel együtt is nagyon baráti. A futtatáshoz egy legalább 2 GHz-es Intel Core 2 Duóra, egy GeForce 6600-as videokártyára, 1GB RAM-ra és 12GB tárhelyre lesz szükségetek.

A játék aktiválásához internetkapcsolat szükséges, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

A GameStar 2018/09-es számát péntektől találjátok meg az újságárusoknál. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)