Hirdetés

Ultra Street Fighter IV - minden egyben csomag (videóval)

|

Nem vagyunk annyira meglepve, hogy az új Street Fighter 4 karakterek után máris bejelentették az Ultra csomagot is, mindent egyben alapon.

Hirdetés

Nemrég daev számolt be nektek arról, hogy érkezik néhány új Street Fighter IV karakteramelyeket az Evolution Fighting Game Championshipsen (EVO) keretében mutatott be a Capcom. Nem kell sokat várni a folytatáshoz.

Egy gyors és hangulatos trailer is érkezett, amely kellően nagy lelkesedéssel (és az új karakterek játékmenet videóival megspékelve) jelenti be az Ultra Street Fighter IV csomagot, amely 40 dolláros áron érkezik, és tartalmazza a Super Street Fighter IV kínálatát az új karaktercsomaggal (ami külön 15 dollár lesz) és hat új pályával megspékelve, valamint új játékmódot és feature-öket felsorakoztatva. Már megint meg akarom venni az egészet, ahogy ezt látom:

Az Ultra Street Fighter IV megjelenés 2014 elején várható. Szerintetek Rolento, Poison, Hugo és Elena mellett milyen lesz a titokzatos új karakter?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)