Hirdetés

Ultravékony gamer laptop a Razertől

|

Új taggal bővül a Razer Blade sorozata, mely amellett, hogy bivalyerős specifikációkkal rendelkezik, könnyedén hordozható.

Hirdetés

A Razer tegnap jelentette be a 14 hüvelykes kijelzővel ellátott Blade-et, mely június 3-tól lesz kapható világszerte.

A stílusos laptop mindössze 1,6-1,7 centiméter vastag, belsejében pedig ey negyedik generációs Intel Core, egy Nvidia Geforce GTX 756M GPU, 8 GB DDR3L memória, illetve egy 128 GB-os SSD található, ami extra díjért cserébe 256-osra, vagy 512-esre cserélhető. A LED háttérvilágítású kijelző 1600x900-as felbontást tud megjeleníteni, a billentyűzet szintén világít, gombjai programozhatóak, a touchpad pedig multi-touch technológiát használ. Az alap változatért 1800 dollárt kérnek, míg a 17"-es kiadás, ami hardverilegis valamivel erősebb, 2300 dollárba kerül. Szerencséje van viszont azon indie fejlesztőknek, akiknek Kickstarteren keresztül sikerült legalább egy álmukat megvalósítani - ők 1000 dollárért tudhatják magukénak a Razer Blade egy példányát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)