Hirdetés

Umbrella Chronicles duálban

|

A Capcom tegnap kiadott sajtónyilatkozata szerint a Resident Evil exkluzívan Wii-re megjelenő részét akár két játékos is tolhatja egyszerre.

Hirdetés

A co-op mód természetes használható lesz a játék sztori orientált részében is, így nem csak a free for all módban pusztíthatjuk az élőhalottakat közösen egy másik játékossal. A hír ugyan nem rázta meg nagyon a világot, hisz eddig a legtöbb kiállításokra hurcolt próbaverziónál két célkereszt is látható volt a képernyőn, valamint a hasonló típusú, úgynevezett sínen előrehaladó shooterek (ilyen pl. a House of the Dead sorozat) általában tartalmaznak co-op funkciót, de innentől kezdve biztosra veheti minden Wii tulajdonos, hogy akár egy barátjával is lenyomhatja a zombik hadait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)