Hirdetés

Uncharted 3: Drake's Deception Advanced Multiplayer Tips Fejlesztői Napló

|

Tény, hogy az Uncharted 3 legalább olyan zseniálisnak tűnik, mint elődei.

Hirdetés

Ezt eddig legfőképp az igen magas szintű egyjátékos tartalmak miatt gondoltuk, hiszen szinte az összes videó/infó/screenhot az Uncharted 3: Drake's Deception szingli kampányával foglalkozott. 

Most azonbna itt az ideje megtekinteni, milyen lesz a Uncharted 3: Drake's Deception multija. Erről maguk a készítők csináltak egy jó kis filmet, amelyben nemcsak magát a multit nézhetjük meg, hanem igencsak hasznos tippeket kapnak azok, akik a PSN-en keresztül ismerőseikkel, barátaikkal, vagy egy pick-up partival egyszerűen csak nyomnak egy multi menetet. Egyébként az Uncherted 2 multijához hasonlóan itt is lesznek kompetitív és koperatív játékmódok. Egyéb fejlesztések is történtek - menet közbeni beszállás lehetősége, split screen opció, Buddy system stb...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)