Hirdetés

Uncharted 3: Drake's Deception - hivatalosan bejelentve

|

Egy jelentésnek köszönhetően hivatalos információkat tudhattunk meg a népszerű széria következő részéről.

Hirdetés

Az Uncharted: Drake's Fortune és Uncharted 2: Among Thieves után az Uncharted 3: Drake's Deception lesz a sorozat következő epizódja.

A játék helyszíne a sivatag lesz, ahogy azt korábban gondoltuk, és Nathan Drake egy elveszett város után kutat az Arab-félszigeten, ahol a főszerepet a csalás játsza. "Mikor felmerült a homokos táj területe, mindenki szeme felcsillant, és azt mondták 'Igen, ez nagyon durva lesz, csináljuk meg'," mondta a Naughty Dog fő történetírója, Amy Henning. "Egy csapat kocka vagyunk. Olyan dolgokat keresünk, amelyek technikai és művészeti kihívásokat nyújtanak számunkra, és lehetővé teszik, hogy olyan területekre barangoljunk, ahol még soha nem jártunk" - tette hozzá az alelnök, Evan Wells. A történet Drake és Sully kapcsolatára is rávilágít. Több időt fordítanak a többjátékos mód és a co-op fejlesztésére. A játék 2011 végén érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)