Hirdetés

Uncharted 3: Drake's Deception -minden együtt

|

Már csak két hét választ el minket attól, hogy belekóstolhassunk Nathan Drake kalandjaiba.

Hirdetés

Ennek örömére a Naughty Dog kiadta az Uncharted 3: Drake's Deception játék megjelenés előtti utolsó trailerét, melynek megtekintése után valószínűleg mindenkinek beindul a nyálelválasztása.

Nem véletlenül tartoznak az Uncharted széria részei a PlayStation 3 legnépszerűbb játékai közé, hiszen vérbeli akciójátékokról van szó kiváló történettel, fordulatokkal, és persze rengeteg lövöldözéssel és ugrándozással. Az alább látható launch trailer ebbe enged betekintést, és higgyétek el, mindenképp érdemes megnézni. Láthatóak benne olyan jelenetek amiket korábban már volt alkalmunk megpillantani, azonban így, egybe összevágva fokozódik a hatás. Mintha egy film előzetesét néznénk. Ilyenkor bánom hogy nincs PlayStation 3-am. Az Uncharted 3: Drake's Deception november másodikán érkezik a boltok polcaira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)