Hirdetés

Uncharted 3 - Sand Art trailer

|

A Sand Art egy igen érdekes vizuális művészet, egy megvilátott asztalra rajzolnak ábrákat a művészek homok és az ujjuk segítségével.

Hirdetés

Nem tudom, láttatok-e ilyesmit, de aki igazán profi a műfajban, az előtt bizony le a kalappal!

Ezúttal az Uncharted 3: Drake's Deception "homokművészesedett meg".A játékban látható igen tipikus képernyők elevenednek meg a művész keze alatt, miközben a játék igencsak hangulatos zenéje szól. Az Uncharted 3: Drake's Deception mindenféle homok-varázslat nélkül is igencsak jó játék lesz (legalábbis annak várható), de ez a bravúros bemutató szerintem sokakat csak kiváncsibbá tesz majd. Én gyakorlatilag már csak azt várom, mikor születik majd meg az első Sand Art játék - nem lesz egyszerű, de ez az Uncharted 3: Drake's Deceptionos téma sem volt az... Bravó ismeretlen művész!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)