Uncharted 4: A Thief's End - szükség van még mo-cap felvételre

|

Az Uncharted 4: A Thief's End premierjének eltolásával a Naughty Dognak maradt ideje az utolsó simításokra, amibe belefér még néhány motion-capture jelenet is.

Rendeld elő a Monster Hunter Worldöt ráadás lentikuláris borítóval! Hirdetés

Sok rajongó kapott a fejéhez, mikor a Naughty Dog decemberben bejelentette, hogy ismételten csúszik az Uncharted 4: A Thief's End megjelenése, méghozzá 2016. március 18-ról egészen április 26-ig. Azonban ahogyan a készítők is nyilatkozták a PlayStation Blogon, a sorozat eddigi leghatalmasabb részén dolgoznak, amelynek tökéletesre csiszolásához több időre van szükségük. Ha valakiknek elhihetjük, hogy valóban a minőségre számíthatunk tőlük és nem éppen a DLC-k tartalmait vagdossák ki serényen, akkor az a Naughty Dog (és a CD Projekt RED, ugyebár). 

Az Uncharted 4 vezető animátora, Jeremy Yates a Twitterjén megosztott egy képet a követőivel, amin motion-capture ruhában látható, méghozzá azzal az üzenettel, hogy a héten utolsó alkalommal ölti magára Nathan Drake ruháját: 

Mivel Nolan North és a csapat többi része nem látható a fotón, illetve említésre sem kerültek, ezért feltételezhetjük, hogy nem olyan tartalom került rögzítésre, amely jelentősen kapcsolódik a sztorihoz, tehát valószínűleg attól sem kell tartanunk, hogy tovább csúszik az Uncharted 4 megjelenése. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!