Hirdetés

Uncharted 4: A Thief's End - a Naughty Dog lopott a Ubisofttól? (frissítve)

|

Az Assassin's Creed sorozat tartalmi felelőse szúrt ki egy képet az Uncharted 4: A Thief's End új előzetesében, ami kísértetiesen hasonlít az AC IV: Black Flag egyik artworkjére.

Hirdetés

Frissítés: A Ubisoft nem kommentált, a Naughty Dog viszont lecserélte az előzetest egy olyanra, amiben már nem ez a kép szerepel.

Korábban írtuk: Nem ez az első alkalom, hogy a Naughty Dogot lopással gyanúsítják. Ellen Page például azért háborodott fel, mert a The Last of Us Ellie-je szerinte borzasztóan hasonlít rá.

Vád érte a csapatot az Uncharted 3 néhány karaktere miatt is, akikről egyesek úgy gondolják, Helen Mirrenre és Jason Stathamre hajaznak. Most nem egy karakterről van szó, hanem egy képről, ami a mai Uncharted 4 előzetesben 1:37 körül látható.

Ez pedig az Assassin's Creed IV: Black Flag artworkje:

A két kép között szinte csak annyi a különbség, hogy míg az AC-sen áll egy kalóz a partnál fekvő csónak mellett, az előzetesben lévő festménynél nincs ilyen. Egyelőre nem érkezett magyarázat a Naughty Dog részéről, de várjuk a fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)