Hirdetés

Uncharted 4: A Thief's End - visszatér a klasszikus játékmód

|

A Naughty Dog bejelentette, hogy néhány új és régi tartalommal lepik majd meg az Uncharted 4 multis játékosait.

Hirdetés

Első körben május 5-én jön a Classic Mode. Az Uncharted 4: A Thief's End multijába visszatér az Uncharted 2 és 3 játékmenete, ahol nincsenek misztikus tárgyak, radar, segédek és a sok extra funkció, amit a negyedik rész behozott.

A fejlesztők mindenkinek adnak egy ingyen sapkát, akik játszanak május 5. és május 8. között. A lenti képen láthatjátok, hogy miről is van szó:

Aki szereti a játék klasszikus részét annak igazi kaland lesz ez a hétvége. Egyébként az esemény ideje alatt 50% bónusz relic jár a kihívások teljesítéséért, így érdemes lesz azokra is figyelni.

Az Uncharted sorozat következő fejezete az Uncharted: The Lost Legacy lesz, ami augusztus 22-én érkezik PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)