Hirdetés

Uncharted 4: A Thief's End - meglesz-e a 60 fps?

|

A fejlesztőket nem érdeklik a képkockák, mindent a játékélménynek rendelnek alá. Ha ebből kéne visszavenni, akkor inkább az fps-ből áldoznak.

Hirdetés

Folyamatosan ömlik az infó a Naughty Dog készülő üdvöskéje kapcsán, egyre többet tudunk meg a történetből és a játékmenet sajátosságaiból is. A technikai részletekbe eddig túl mélyen nem mentek bele a srácok, de ha megnézzük, hogy mit hoztak ki a The Last of Ussal a PS3-ból, akkor borítékolható, hogy az Uncharted 4: A Thief's Endre sem lesz panasz.

A játékért felelős Bruce Straley egy interjúban erősítette meg, hogy a PlayStation Experience-en látott demó fix 30 fpssel futott, pedig a játékból többet is ki lehet hozni. "Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a játék pontosan olyan legyen, amilyennek szeretnénk. Ha a játékélményből kellene áldoznunk azért, hogy elérjük a sokak által áhított 60 képkockát, akkor fejlesztőként jogunk van erre nemet mondani."

"30 fps fölött járunk, de a PSX-es demóban rögzítettük az fps-t." - tette hozzá. A Naughty Dog PS3-as játékainál már megszokhattuk a fix 30, vagy közel 30 fps-t, így biztos, hogy az Uncharted 4 sem okoz majd csalódást.

Ti mit gondoltok, van még esély a 60-ra, vagy a bejelentést márt tekinthetjük úgy, hogy ők is lemondtak róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)