Hirdetés

A Naughty Dog most minden erejével egy játékon dolgozik

|

Bár sokat ötleteltek már új játékokon, most az egész csapatra szükség van, hogy befejezzék az Uncharted 4-et. Nem nagy meglepetés, hogy már nem keveset gondolkodtak a The Last of Us esetleges folytatásán.

Hirdetés

Vannak olyan stúdiók, akiknek a játékaival egyszerűen nem tudunk betelni, de hát a legendák ellenére a játékfejlesztők is csak emberek, és hát nem tudnak egyszerre hat projekten dolgozni (kivéve persze, ha a TellTale-ről van szó, de szerintem ők is időnyerőt használnak). Így a Naughty Dognál, akármennyire is gondolkoznak más játékokon, az Uncharted 4 megjelenéséig csak Drake kalandjaival foglalkoznak majd.

Egy interjúban reagáltak a játék rendezői azokra a pletykákra, amik a The Last of Us 2-ről röppentek fel az egyik munkatársuk online önéletrajza kapcsán. Azt már most biztosra vették, hogy ha készül folytatás a zombis kalandhoz, azt nem adják másik csapatnak, kizárólag a Naughty Dognál készülhet a második rész.

Másrészről azt nyilatkozták, hogy azokat a rajongókat is megértik, akik azt szeretnék, hogy ne bolygassák a The Last of Us egységét, egy folytatás csak rontani tudna a közel tökéletesre sikerült játék összképén. "Mindez persze egy nagy Ha. Jelenleg 110%-ban az Uncharted 4-gyel foglalkozunk. Szemellenző fel, csináljuk meg ezt királyul" - mondták.

Végül kitértek azoknak a rajongóknak a félelmeire is, akiknek az a benyomása támadt, hogy a negyedik rész sötétebb hangulatú lesz, mint a korábbi Uncharted-játékok. "Mindenki nyugodjon le, vegyen egy mély levegőt. Megmarad a könnyedség, hisz' Nathan Drake-ről van szó. Bármilyen projekt, amiben benne van Nolan North, egyszerűen nem lehet túl sötét."

Ti várjátok már az új Unchartedet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)