Hirdetés

Uncharted 4: A Thief's End - zseniális a rajongói előzetes

|

Onnan tudni, hogy a Suicide Squad előzetese fantasztikus lett, hogy az azt másoló anyagok is egytől egyig hibátlanok. Mint ez az Uncharted 4 előzetes.

Hirdetés

A jelek szerint ha csak be nem szerez gyorsan egy PS4-et, Csirke kolléga nagyon nehéz néhány napnak néz elébe május közepén, mert bár egyelőre mindenki lapít, biztos vagyok benne, hogy május 10-én rejtélyes betegség lesz úrrá minden GSO szerkesztőn. 

Az Uncharted 4 kapott már néhány elég ütős előzetest, így bőven volt miből dolgoznia Robin Solónak, aki nem kevés munkával összevágta ezt a több mint két perces előzetest a Bohemian Rhapsody dallamára. A videót még az Uncharted 4 rendezője, Neil Druckmann is megosztotta.

Már csak két hét választ el minket a megjelenéstől, de addig sem fogunk unatkozni, hiszen lesz egy PlayIT, egy Star Wars Night és egy Battleborn Launch Party is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)