Hirdetés

Újabb év játéka díjat zsákolt be az Uncharted 4: A Thief's End

|

Számos népszerű, tavalyi címet megelőzve a Naughty Dog alkotása lett az év játéka az SXSW bírái szerint.

Hirdetés

A legtöbb játékos magazin vagy weboldal megválasztja az általa legjobbnak vélt játékokat minden évben, ezért sok alkotásnak van esélye megszerezni ezt a címet, viszont a rangosabb díjátadókon elért siker mégis többet nyom a latba.

Az SXSW konferencián összesen 23 kategóriában indultak a 2016-os év legjobb alkotásai, a negyedik Uncharted játék pedig olyan nagy címeket megelőzve tudott győzedelmeskedni, mint az Overwatch, a Dishonored 2, a Titanfall 2 vagy az újragondolt Doom.

Az legnagyobb elismerés mellett még a narratíváért, a legemlékezetesebb szereplőért, a kiemelkedő animációkért és a látványért is bezsebelhetett egy-egy díjat a Naughty Dog.

Szerintetek megérdemelten győzött az Uncharted 4: A Thief's End?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)