Hirdetés

Uncharted: Drake's Fortune film készülne?

|

A pletykák szerint Hollywood szemet vetett a Naughty Dog kiváló akciójátékára, az Uncharted: Drake's Fortune-re.

Hirdetés

"Hollywoodi pletykák" rovatunk aktuális részének témája az Uncharted: Drake's Fortune, ami a legfrissebb hírek szerint felkeltette az álomgyár érdeklődését. A Naughty Dog akció és ügyességi elemekkel operáló játékában egy izgalmas kalandtörténet bontakozott ki a szemünk előtt a rengeteg videóbejátszásnak köszönhetően. A főszereplő Nathan Drake egy igazi kincsvadász, Lara Croft férfi megfelelője: nem riad vissza ezeréves álmukból felkelt szörnyetegektől, veszedelmes csapdáktól, és a több száz méteres mélység feletti ugrándozástól sem. A Tomb Raider filmek sikere után egyáltalán nem lenne meglepő egy Uncharted feldolgozás sem, ha minden igaz, nemsokára megtörténik a hivatalos bejelentés is. Addig is elégedjünk meg még egy kis spekulációval Drake szerepét illetően....

 

 

uncharted.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)