Hirdetés

Uncharted - szivárogtat az új színész

|

A PlayStation 4-re készülő új Uncharted fejlesztése már javában folyik - izgatott is a nép.

Hirdetés

A PS4 megnyitón bejelentették az Uncharted következő részét, amely már a next-gen konzol húzónevei közé tartozik. A Naughty Dog exkluzív sorozata a PlayStation egyik legsikeresebb franchise-a, így hatalmas az érdeklődés az új rész iránt.

A gálán bemutatott trailer-t azonban nem Nolan North (Nathan Drake szinkronhangja) narrálja, hanem Todd Stashwick, akinek korábban nem igazán volt köze a szériához. Fogalmunk sincs, kinek a hangját kölcsönzi majd a játékhoz, de valószínűsíthető, hogy központi szerepe lesz. Az új rész kedvéért egyébként visszatért a csapatba Amy Henning, aki továbbra is írói és kreatív igazgatói szerepet tölt majd be, valamint Justin Richmond, akinek az Uncharted 3 készítésénél volt fontos szerepe.

Stashwick nagyon izgatott a készülő játékkal kapcsolatban, és ezt nem rest megosztani a követőivel.

Tweetjei közt találunk „selfie”-t teljes motion capture hacukában, illetve arra is fény derül, hogy a következő Uncharted-ben bizony lesz alma is (bár ennek oka egyelőre ismeretlen).

Kaptunk még Instagram fotót amin alma helyett gépfegyverrel látható ugyan az a próbababa, egy későbbi üzenetben pedig a történet szülőanyját, a korábban említett Amy Henning-et dicsérte a színész.

Ennél többet sajnos még nem sikerült kiderítenünk, de ha Stashwick továbbra is ilyen tempóban közvetít majd a stúdióból, hamarosan sokkal okosabbak leszünk.

Szerintetek mi lesz Nathan Drake sorsa, helyet kap egyáltalán a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)