Hirdetés

Kilépett az Uncharted: The Lost Legacy kreatív rendezője

|

A Naughty Dog fejlesztője 7 év munka után döntött úgy, hogy átadja a stafétát.

Hirdetés

2017 őszén Bruce Straley, a Naughty Dog egyik kulcsembere hagyta ott a csapatot 18 évnyi munka és olyan kultikussá vált játékok után, mint az Uncharted 4 és a The Last of Us, most pedig egy másik nagyszerű munkatárstól búcsúzott el a stúdió. 

Hirdetés

Shaun Escayg hét éve csatlakozott a Naughty Doghoz, az első projektje pedig a The Last of Us volt, majd dolgozott annak önálló kiegészítőjén, a Left Behindon, valamint az Uncharted 4: A Thief's Enden is. A legfontosabb munkája mégis az Uncharted: The Lost Legacy, amelynek írója és kreatív rendezője is volt. Escayg azonban búcsút intett a csapatnak, hogy valami újba kezdjen. 

A fejlesztő egyelőre nem árulta el, hogy mihez kezdd majd a jövőben, de mindenképpen be fogunk számolni róla, amint kiderül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)