Hirdetés

Az Uncharted: The Lost Legacy lesz a legutolsó játék a szériában?

|

Az Uncharted: The Lost Legacy kapcsán szóba került a széria jövője és valószínűleg sok rajongót fog majd elszontyolítani az, amit a Naughty Dog társelnöke nyilatkozott.

Hirdetés

Aki végigjátszotta Nathan Drake utolsó kalandját, az Uncharted 4: A Thief's Endet az valószínűleg soha nem fogja elfelejteni az élményeit, ráadásul az új frissítések, a készülődő Uncharted film és a nagyobb kiegészítővé cseperedett The Lost Legacy tesz róla, hogy még jó ideig napirenden legyen a franchise. De vajon mit hoz a jövő a széria számára?

A kérdésre a Naughty Dog társalapítója, Evan Wells válaszolt a Game Informernek, ugyanis a magazin áprilisi száma a sztori DLC-ből önállóan futtatható kiegészítővé avanzsált The Lost Legacy-ra fókuszál, amelyben a sorozat egyik fő karaktere, Chloe Frazer kerül reflektorfénybe. Többször is felmerült a közelmúltban spekulációként, hogy a stúdió még nem végzett a szériával és a PlayStation Experience 2016-on bejelentett kiegészítő után is aktívan bővíthetik majd azt újabb epizódokkal, azonban Wells szerint erről szó sincs: 

Nem valószínű, hogy a Naughty Dog új Unchartedet fejlesztene ezután. Soha nem mondom, hogy soha, de már van egy The Last of Us Part II a tervezőasztalunkon és rengeteg más dolog is, amiket szeretnénk felfedezni. Kemény dió lenne. Ha varázsütésre lenne egy két vagy három csapatos stúdiónk, akkor persze, szívesen nekilátnánk. Nagyon szeretjük ezt a franchise-t, de a stúdió erőforrásai végesek és rengeteg más ötletünk van. Azt mondanám tehát, hogy alacsony a valószínűsége [egy új Unchartednek]. 

Mit gondoltok a Naughty Dog álláspontjáról? Szívesen látnátok még új részt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)