Hirdetés

Uncharted: The Lost Legacy - befutottak az első értékelések

|

A tesztek alapján pontosan olyan remek játék lett az Uncharted: The Lost Legacy, mint amire számítottunk

Hirdetés

A nagy külföldi oldalak élesítették tesztjeiket a legújabb Uncharted sztoriról, a The Lost Legacy kiváló értékeléseket kapott.

Hirdetés

Persze előre sejteni lehetett, hogy a Naughty Dog csapata nem most fog hibázni, és a negyedik részhez hasonlóan Nadine Ross és Chloe Frazer indiai küldetése is olyan kaland lesz, amelyet nem érdemes kihagyni senkinek sem. Chava most is javában körmöli a mi tesztünket, de addig is vessetek egy pillantást a külföldi pontokra:

Game Informer - 9
Polygon - 8.5
USgamer - 4.5/5
Destructoid - 9
Eurogamer - Ajánlott
Gamespot - 9
GamesBeat - 83/100
CGMagazine - 9
God is a Geek - 10
Arcade Sushi - 10
GamesRadar+ - 4/5

A Uncharted: The Lost Legacy trailer alapján még az is elképzelhető, hogy nem ez lesz az utolsó spin-off sztori a sorozatban. Ti örülnétek egy újabb Uncharted játéknak, vagy inkább új vizekre kellene eveznie a Naughty Dognak? Persze csak és kizárólag a The Last of Us Part II után tudjuk elképzelni ezeket az új vizeket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)