Hirdetés

Under Arms - Nácivadászat a böngészőben

|

A böngészős FPS gondolata nem új keletű dolog, és amatőr próbálkozások mind a mai napig tonnaszám készülnek.

Hirdetés

A Quake Live beköszöntével és a Battlefield Heroes hamarost eljövetelével soha nem látott magasságokba emelkedik a böngészős FPS -utóbbinál TPS- mítosza. S míg ezek mögött ott áll a jelentéktelennek nem mondható EA és id Software, saját fejlesztésű bővítményekkel, amik kifejezetten az adott játékhoz lettek kitalálva, addig az amatőr csapatoknak nem sok választásuk marad. Most, hogy már van mihez hasonlítani a Shockwave alá írt böngészős FPS-eket, csak mosolyoghatunk azok egyszerűségén. Ilyen akció flash játék az Under Arms is, ami természetesen technológiailag nem veszi fel a versenyt a nagyokkal, de ettől függetlenül tud szórakoztató lenni. Ellenségnek most a gonosz nácikat kaptuk, feladatként pedig ezek likvidálását, és az elrejtett csomagok felkutatását. Nem nehéz, bele lehet vágni bátran! Jó szórakozást, kellemes hétvégét mindenkinek!

 

underarms.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)