Hirdetés

Underground 2 autólista?

|

Erroro küldött egy frankó levelet a Need For Speed: Underground 2-ben szereplő autók listájával kapcsolatban. Elég érdekes, érdemes elolvasni. "Ha valaki jól megnézi az Underground 2 egyik trailerét (azt a bizonyos meglepőt), akkor a végén található "jognyilatkozatból" kiderülhet a játékban lévő összes autó listája: Mazda: MX-5, RX-7, RX-8, Mitsubishi: Eclipse, Lancer EVO Infiniti: G35 Nissan: Skyline, 350Z, Sentra, 240SX Subaru: Impreza (WRX,STI) Toyota: Supra, Celica, Corolla Lexus: IS 300 Bár nekem sem tűnik teljes listának, de lehetséges, hogy ez a végleges. Hondák pl. szerintem nagyon hiányoznának :)"

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)