Hirdetés

Undorító az új Ouya reklám

|

Az Ouya legújabb reklámja inkább gusztustalan, mint vicces, bár minden bizonnyal az utóbbira igyekeztek építeni a készítők.

Hirdetés

Az Ouya-ról elég vegyes hírek érkeznek, a fejlesztők azt mondják, hogy számukra megérte rá fejleszteni, viszont az eladások még így sem kiemelkedőek.

Valószínűleg pont ezért is döntött úgy az Ouya vezetősége, hogy egy vicces(nek szánt) reklámmal csinálnak kedvet a AAA címekben csalódott játékosoknak az androidos konzolhoz. A reklámban egy legkevésbé sem szimpatikus - se nem valósághű - játékos kesereg egy Call of Duty-szerű játék árán és az innováció hiányán, majd hányja tele derékig a nappaliját és veri magát cafatokra.

A hihetetlen érzékkel elrejtett üzenet szerint, ha már jól meguntad a 60 dolláros nagy címeket, mert nem nyújtanak semmi újat, akkor vegyél egy Ouya-t, mert az igen. Ez eddig rendben is van, csak az a hihetetlen, hogy ezt a Ouya reklámot valahol leokézta egy marketinges kolléga abban a szent hitben, hogy ettől valakinek szimpatikusabb lesz a konzol.

Nektek mi a véleményetek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)