Hirdetés

Undorító lett a Mortal Kombat 1 ünnepi kivégzése, de nem emiatt ad kárpótlást a Warner

|

A széria történetének egyik leggusztustalanabb húzását próbálta lenyomni a Warner a vásárlók torkán, ráadásul nem is kevés pénzért.

Hirdetés

Noha a Mortal Kombat szeptemberben elrajtolt rebootja jó kritikákat kapott, és a rajongók között is többségben voltak azok, akiknek elnyerte tetszését, nem tett jót a játék megítélésének, hogy a már megszokott Kombat Packokon túl még az ünnepi köntösbe öltöztetett kivégzésekért is pénzt kért el a kiadó. Ahogy várni lehetett, a halloween témájú töklámpásos fatality ára kiverte a biztosítékot, 10 dollár (ennyibe kerül 1200 sárkánykristály) finoman szólva is túlzás érte.

Ráadásul a Warner és a NetherRealms két további fatalityvel készül, az egyiket a hálaadás ünnepének szentelve, a másikról pedig egyelőre annyit tudni, hogy a télhez lesz köze. Lelki szemeink előtt már le is pörgött pár jelenet, amiben a karácsonyfától a rénszarvasokon át a Mikulás kis segédjéig minden szerepet kapott.

Hirdetés

A Seasonal Fatalities bundle a jövő hét folyamán válik elérhetővé egyelőre ismeretlen áron, de abból kiindulva, hogy egy kivégzésért 10 dollárt számolt fel a kiadó, logikusnak tűnik, hogy háromszor annyiért háromszor akkora összeget várjon el. Mindazonáltal nem múlt el hatás nélkül a játékosok felzúdulása, mivel a Mortal Kombat Twitter/X-fiókján megjelent bejegyzés szerint mindenki, aki már befizetett a halloween fatalityre, az ingyen megkapja a többit.

Ha kíváncsiak vagytok a hálaadásnapi kivégzésre, itt megleshetitek a thethiny néven aktív adatbányásznak köszönhetően, de készüljetek fel rá, hogy nem lesz szép látvány.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)