Hirdetés

Unit 13 - Vitára készül a SOCOM fejlesztőinek új játéka

|

Sorra jelentik be a PlayStation Vita exkluzív játékait. Egyikük a Unit 13 című TPS.

Hirdetés

Sokan idő előtt temetik a Sony következő generációs kézikonzolját, a PlayStation Vitát arra hivatkozva, hogy az egyre erősebb hardverrel rendelkező okostelefonok és táblagépek világában semmi szükség egy játékokra specializált céleszközre.



Legalább ugyanennyien vannak azonban a másik táborban, amelyik türelmetlenül várja, hogy 2012. február 22-én Japánon kívül is napvilágot lásson a Vita, amit elnézve döbbenünk rá igazán, hogy hova jutottunk el a kvarcjátékoktól.
A marokkonzol lényegesen komolyabb nyitó játékfelhozatallal indít majd, mint tette azt a Nintendo 3DS az év elején. Ezek között az exkluzív címek között találjuk a SOCOM széria, illetve a konzolos multiplayer csúcsát jelképező MAG mögött álló Zipper Interactive új játékát.



A Unit 13 egy egyedül, illetve online kooperatív módban is játszható TPS, amiben hat, egyedi tulajdonságokkal és fegyverarzenállal rendelkező ügynök közül választhatjuk ki, hogy melyikkel szeretnénk a nem kevesebb, mint 36 akciódús küldetést végigcsinálni.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)