Hirdetés

Unknown - Újabb horror a Penumbra alkotóitól

|

A már-már kultstátuszt élvező Frictional Games maroknyi fejlesztője minden korábbinál nagyobb projektnek látott neki.

Hirdetés

A félelmetes hangulatáról és ötletes fejtörőiről ismert Penumbra: Overture, Penumbra: Black Plague és a dobozos formában nem kapható, csak fejtörőkkel operáló Penumbra: Requiem után is maradnak a srácok annál, amihez láthatóan értenek, a félelmet és rettegést kiváltó, atmoszférikus köntösbe bújtatott, számos fejtörővel megspékelt horror-kalandnál.



Következő projektjük egyelőre az Unknown munkacímre hallgat, s a 18. századba invitálja a bátor és botor játékost, akinek egy félelmetes kastély rejtélyeit kell felderítenie. A svéd fejlesztők biztosak benne, hogy túlszárnyalják korábbi alkotásaikat köszönhetően az új technológiának, s a rengeteg új ötletnek, miáltal a stúdió legfejlettebb, legkreatívabb, s legtöbb tartalommal bíró játéka születhet meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)