Hirdetés

Unod a Mario Kartot? Hamarosan Shrekkel is a volán mögé pattanhatsz

|

Az animációs stúdió összes sztárját versenybe küldi a DreamWorks All-Star Kart Racing.

Hirdetés

Néhányan még emlékezhettek a DreamWorks 2011-ben megjelent gokartos játékára, a DreamWorks Star Kartzra, ami már a harmadik hasonszőrű cím volt a stúdió szárnyai alól a 2006-os Shrek Smash n' Crash Racing és a 2009-es Madagascar Kartz után.

Most pedig úgy néz ki, hogy a srácok nem tudnak elszakadni a műfajtól, mivel hamarosan egy újabb gokartozós mókát kapunk az idén debütáló DreamWorks All-Star Kart Racing képében, amely minden elődjénél nagyobbat merít.

Hirdetés

A versenyjáték ugyanis ezúttal nemcsak 1-1 franchise szereplőit, hanem a stúdió összes animált sztárját felvonultatja a Shrektől a Kung Fu Pandán át a Bébi úrig. A repertoár összesen 20 karakterből áll majd (ebből kettő a Digital DeLuxe Edition extrája lesz), akik járművei természetesen tükrözni fogják a sofőrök személyiségét is: mindenki kedvenc ogréja például egy sáros fatörzsben dönget.

Hogy kerek legyen az élmény, természetesen maguk a pályák is a DreamWorks által létrehozott világokat keltik életre, a készítők pedig ún. varázskapcsolókat is elrejtettek rajtuk, amelyekkel rejtett rövidítéseket nyithatunk meg. Végezetül a versenyt a DreamWorks Trolljai teszik még izgalmasabbá, akik végig velünk robognak, hogy power-upokkal és "különleges meglepetésekkel" dobják fel az előzgetést.

A 8 fős online és a 4 fős osztott képernyős többjátékos üzemmódot tartogató DreamWorks All-Star Kart Racinget a Bamtang Games csapata fejleszti, és az összes nagyobb platformra befut majd, beleértve az előző generációs otthoni konzolokat és a Nintendo Switchet is. A konkrét megjelenési dátum nem ismert, de a DreamWorks még az idénre ígéri a rajtot. A stúdió emellett egy másik játékot is bejelentett a Trolls Remix Rescue képében, ami egy 3D-platformer lesz a Petit Fabriktól, és szintén az idén debütál ugyanazokon a hardvereken.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)