Hirdetés

Unod már, hogy mobilozás közben tartanod kell a fejed? Itt a párna, ami tartja helyetted!

|

Működik kézikonzolokkal, például Nintendo Switchcsel vagy akár könyvekkel, újságokkal is.

Hirdetés

Vannak olyan hétköznapi kényelmetlenségek, amikkel megtanultunk együtt élni, nem gondolunk arra, hogy ezek áthidalhatóak lennének. Szerencsére a feltalálók gondolkodnak helyettünk is: Japánban bemutatkozott a Lying Face Down Sleep Cushion Z, aminek a neve sokat elmond a céljáról.

A párnát kimondottan úgy alkották meg, hogy hason fekve támassza mind a mellkasunkat, mind a fejünket, így a két párnázott rész között átnézve kényelmesen mobilozhassunk, Switchezhessünk (illetve Steam Deckezhessünk majd), csinálhassunk dolgokat, amiket ebben a pózban szokás.

Hirdetés

A gyártó különös figyelmet fordított a tervezésnél arra, hogy a drága fogyasztó viselhessen szemüveget  is használat közben. Bár ezt nem írják, feltehetően szempont volt, hogy kényelmesen lélegezhessen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mi több, oldalon vagy háton fekve is bevethetjük, így többé soha nem kell pihenés közben energiát használnunk arra, hogy a fejünket vagy a hátunkat tartsuk.

Egyelőre csak Japánban kapható, ott kb. 18-20 ezer forint körüli összeget kérnek érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)