Hirdetés

Unreal Engine 4!

|

Az Epic Games is képviselteti magát Lipcsében. Nem kisebb bejelentést tettek meg, mint hogy már évek óta dolgoznak az Unreal Engine negyedik változatán. Még a harmadikkal készülő játékok is több hónapnyi, sőt évnyi távolságra vannak, ám ez cseppet sem zavarja őket. Jelenleg egyetlen egy ember foglalkozik az Unreal Engine 4 írásával, ő pedig Tim Sweeney, és természetesen azt ígérik, hogy totálisan földbe döngölős, brutálizomdurvulós lesz az új motor, és már most érdeklődnek iránta bizonyos fejlesztőcégek. Technikai részletekbe nem bocsátkoztak, de én most konkrétan nem tudom elképzelni, mivel tudnának az UnrealEngien 3-nál messzemenőkig jobb látványt elérni...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)