Hirdetés

Unreal Engine 3 a LucasArts játékaiban

|

A cég több évre megvásárolta az Epic Games motorját, melyet új játékaiban láthatunk majd viszont.

Hirdetés

Ez a vevő pedig nem más, mint a LucasArts, úgyhogy reménykedhetünk egy-két Csillagok Háborúja témájú játékban...

Az Epic Games ma jelentette be, hogy több éves szerződést írtak alá a LucasArts-szal. A szerződés szerint az Unreal Engine-t "több projekt" alapjaként fogják használni a fejlesztők. Arról nem esett szó, milyen projektekről van szó... A LucasArts munkatársai számára nem idegen az Unreal Engine, hiszen több játékban is használták már, például a Republic Commando-ban, ami 2005-ben jelent meg.

No akkor most kezdődhetnek a találgatások: vajon milyen játékokat láthatunk majd az Unreal Engine 3 pompájában? Jómagam egy Jedi Knight III-nak örülnék a legjobban, de nem vennék rossz néven egy Republic Commando 2-t, esetleg egy Battlefront 3-mat, vagy egy Force Unleashed III-at... Ti milyen Csillagok Háborúja játéknak örülnétek a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)