Hirdetés

UNREAL A JÖVŐBŐL!!!

|

Lazy mesterünk küldött egy űbertitkos kamerás felvételt a legutóbbi Unreal 3 engine bemutatóról. Na, hogy is mondjam csak. ATYAÚÚRISTEN!!! Ez a részletesség már nagyon betegség! A Doom 3-nak iszonyat gyorsan meg kell jelennie, mert egy-kettőre lepipálják a srácok! Nézzétek meg, kötelező:

UPDATE 1: IMHOL A VIDEÓ IS KEDVES FELEIM. Ja, nem lesz lokálban, CSAK és kizárólag a hivatalos, jobb minőségű változat. De arra még bizony várni kell. Thanks Beyond3D. UPDATE 2: A videón iszonyat büntetések látszanak. Kiváló, az eddigieknál jóval részletesebb grafika, többmillió poligon kíséretében. Dinamikus fények és árnyékok, szintén látványosabban, mint eddig. Ezután láthattok néhány ingém karaktert többmillió poligonból. KÖTELEZŐŐŐŐŐ!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)