Hirdetés

Unreal Tournament 2014 - így fut majd a játék (videó)

|

Az Epic új lövöldéjének fejlesztése még nagyon korai szakaszban van, de ti már megleshetitek, hogyan fut alaphangon egy deathmatch.

Hirdetés

Az Unreal Tournament sorozat következő felvonása egy ingyenesen játszható verzió lesz, ami azonnal felkeltette mindenki érdeklődését, amint kiderült, hogy a nagynevű lövöldéhez bárki hozzáférhet majd. Alig vártuk, hogy lássunk is valamit a játékból.

Kívánságunk teljesült, de azért túl sokat nem kaptunk, ami nyilván nem meglepetés, tekintve, hogy a fejlesztés még nagyon korai fázisban van. A fegyverek textúrái még nagyon durvák, a térképek is szürke dobozok, de ez teljesen rendben van is így, amennyiben a megjelenésig hátralévő hónapokban a fejlesztők mindezt feltöltik megfelelő tartalommal, hogy mindenki megkaphassa azt az élményt legalább, amit a 2007-es epizód kínált.

Könnyen lehet, hogy az azóta elszállt évek alatt sokan el is felejtették, hogy mennyi élményt adott az UT, itt lesz az ideje felfrissíteni mindenki memóriáját. Ti várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)