Hirdetés

Unreal Tournament - az Epic Games nem akar foglalkozni vele

|

Régóta nem mozdul semerre a legfrissebb UT, és nincs is terv az előre mozdítására.

Hirdetés

Egy kicsit szomorúak vagyunk, hogy nem volt nagy verseny az elmúlt évtizedek két legmeghatározóbb online shooter szériája, az Unreal Tournament és a Quake legújabb részei között, de legalább a Bethesda folyamatosan tolja, bővíti a Quake Championst.

Hirdetés

Az Unreal Tournament reboot viszont 2017 nyara óta nem kapott frissítést, ennek oka pedig elég nyilvánvaló: az Epic Games minden erőforrását átcsoportosította a tavaly szeptemberben elstartolt Fortnite Battle Royale-ra, amiből annyi pénze van, hogy már nem tud vele mit kezdeni, ezért most épp a Steammel száll szembe.

Az UT iránt amúgy sem volt igazán nagy az érdeklődés, úgyhogy már csak ezért is megértjük, hogy félretették. Tim Sweeney ügyvezető egy kérdésre válaszolva elárulta, hogy nem tervezik lekapcsolni a projektet, de jelenleg bővíteni, fejleszteni sem akarják a játékot.

Az arena shooterekre vágyóknak marad a Quake Champions

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)