Hirdetés

Unreal Tournament és Call of Duty: Modern Warfare III - ezzel játszunk a hétvégén

|

Több mint húsz éve megunhatatlan arénaharcokba vetjük magunkat, miután kivégeztük a 2023-as Call of Duty kampányát.

Hirdetés

Akadnak játékok, amelyeket hosszú idővel a megjelenésük után is bármikor képesek vagyunk elővenni, amelyeken egyszerűen nem fog az idő vasfoga. Hogy a rebootolt Modern Warfare trilógia megjelenés előtt álló záródarabjáról is ezt fogjuk-e gondolni, azt még nem tudni (sanszos, hogy nem), az 1999-es Unreal Tournament azonban a mai napig kategóriája egyik legjobbjának számít. Nem is tudjuk megunni...

HP - Végre befejeztem a Marvel's Spider-Man 2 fő sztoriját, minden elemét imádtam, és hasonló lelkesedéssel vetem most bele magam az Alan Wake 2-be is, nagyszerű élménynek ígérkezik ez is. Csak ne hivogatna annyira megint a CoD multi, hogy minőségi kikapcsolódás helyett zihálva sorozzam a népet Shipmentben.

Paca - Mirage. EA Sports WRC. Alan Wake 2, ha eljutok előbb a Control végére. Még pár játék, amiről egyelőre nem beszélhetek. Társasok, mert abból is tornyosul néhány az asztalomon. Minden. MINDEN.

Kaci - Annyira nem győzött meg a Google Pixel 6 az Android felsőbbrendűségéről, hogy iPhone-ra váltottam a héten. Egyelőre még csak az applikációk telepítésénél tartok, de az első játék mindenképp a Warcraft Rumble lesz az új telefonomon. Jobban örültem volna, ha a BlizzConon a régóta pletykált túlélő játékot is megmutatja a Blizzard, de addig is marad a mobilos várvédés.

Hirdetés

Csirke - A Detective Pikachu Returns nem a világ legjobb játéka, sőt felnőtt fejjel még akár unalmasnak is mondható, viszont kicsikkel kifejezetten szórakoztató tud lenni, látszik, hogy a legfiatalabbakat célozták meg vele. A gyerekeim épp pokémonimádó korszakukat élik, így nem is kérdés, mivel fog telni a hétvége. 

Szada - Szeged csodáit fogom felfedezni, szóval nem leszek gépközelben, de legalább lesz lehetőségem szemezgetni a Netflix játékkínálatából. Ha könnyed szórakozásra vágyom, akkor a Robbanó cicák pörög majd, ha komolyabbra, akkor a Dead Cells. 

Hunter - A BlizzCon hype csúcsán semmi mást nem vagyok hajlandó játszani, mint egy kis World of Warcraftot két Overwatch meccs között, ahogy a lábammal a Warcraft Rumble pályákat ismételgetem aranyért. Az egyetlen ember, aki megállíthat, az Ion Hazzikostas lesz, ha bejelenti a WoW 2-t. Akkor talán módosítom a hétvégi programot.

Kivi - Prioritást élvez a Call of Duty: Modern Warfare III kampánya, de igyekszem időt hagyni az MLB The Show 23-ra, ahol a World Series lezárulásával, és az új játékbeli szezon indulásával rengeteg új kihívás és megszerezhető játékos vár.

Zs - Eljutottam arra a pontra a Diablo IV-ben, hogy már a sztori kedvéért sem bírom tovább a repetitív játékmenetet, így töredelmesen bevallom, hogy 49-es szinten, a kampány kb. 60%-ánál abbahagytam a Blizzard ARPG-jét. Ezek után nem vágyom semmiféle nagyobb elköteleződésre, talán az 1999-es Unreal Tournamentet veszem majd elő egy lövöldözés erejéig, de alapvetően egy Fertő tavon játszódó német kriminek (Rache am Neusiedler See) szentelem a hétvégét. 

Chava - Rövidesen visszatérek a Controlhoz, mert még nem végeztem a Remedy univerzumával, előtte azonban el kell végeznem a házi feladataimat. Az első ezek közül az atompunk stílusjegyekkel megáldott, Stanisław Lem azonos című regénye nyomán készült The Invincible. A bejelentésétől fogva szemmel tartottam a projektet, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok, mit sikerült összehozniuk a CD Projekt RED és a Techland veteránjainak.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)