Hirdetés

Unstoppable Gorg - az új Futuremark játék bétájára lehet jelentkezni.

|

A Futuremark egy újfajta Tower Defense (Space Defense) típusú játékkal jelentkezik.

Hirdetés

Ez a játék, amely az 40-es 50-es évek UFO-filmjein alapul, és igen viccesnek tűnik szépen lassan elkészül.

Így aztán a Futuremark meghírdette, hogy aki akar, részt vehet a játék bétájában. Erre két lehetőség adódik: az egyik leírása itt, ezen a linken található, míg a másik lehetőség a játék Facebook oldalának likeolása.

"Ez nem egy marketing-béta. Olyan lelkes játékosokra van szükségünk, akik valóban klasszikus módon tesztelni akarnak egy játékot - olyanokra, ahol a játékosok ötletei és javaslatai valóban befolyásolni fogják a végső megjelenést." - mondta  Jaakko Haapasalo a Futuremark Games Studo védelmi igazgatója - "olyan játékosokat keresünk, akik belépnek közénk, elmondják a véleményük és segítenek egy nagyon klassz közösséget építeni ekőré az izgalmas új játék köré".

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)