Hirdetés

Mégsem tér el a Uplay+ amerikai és európai felhozatala

|

Csak egy technikai hiba miatt listázott más kínálatot a két régióban a rendszer.

Hirdetés

Tegnap mi is beszámoltunk arról, hogy a Uplay+ kínálata elvileg el fog térni régiónként, vagyis míg az Egyesült Államokban minden játékból a DLC-kkel megpakolt extra kiadások kerülnek a szolgáltatásba, az európaiaknak csak az alapverziókkal kell beérniük. 

Hirdetés

Már akkor reménykedtünk benne, hogy csak valami rendszerhiba állhat a dolog hátterében, és végül kiderült, hogy pontosan ez a helyet. A Ubisoft illetékesei ugyanis egy gyors közleményben megnyugtattak mindent: szó sincs arról, hogy más portékát kínálnának az amerikai és az európai előfizetőknek. Valójában tehát függetlenül attól, hol él az előfizető, pontosan ugyanazokat a játékokat és ugyanolyan kiadásokat érhet el, mint az egész világon bárki más. 

Maga a Uplay+ szeptember 3-án fog elindulni, egy próbahónap erejéig pedig bárki díjmentesen belekóstolhat. Ezt követően havonta 15 eurót kell majd kicsengetni érte. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)