Hirdetés

USA PC TOP 10 - Sims és World of Warcraft hegyek

|

Megérkezett a legfrissebb PC-s eladási statisztikákat taglaló NPD beszámoló az Egyesült Államokból.

Hirdetés

Amerikában március huszonkilencedike és április negyedike között egyetlen olyan játék sem látott napvilágot, mely tömegesen megmozgatta volna a vásárlók pénztárcáját. Ennek köszönhetően ismételten megmérkőzött egymással a kiegészítőkkel gazdagon ellátott Sims 2 és a tavalyi esztendőben megjelent World of Warcraft: Wrath of the Lich King.

Utóbbi elvesztette az összecsapást, azonban második helyezésével még mindig jobban teljesített, mint az Empire: Total War, mely továbbra is tartja dobogós pozícióját. Mögötte sorrendben egy Sims bővítmény és két World of Warcraft játék található. Hetedik helyen hullámtörőként üzemel a Warhammer 40K: Dawn of War II, utána három EA Maxis produktum következik.

1. The Sims 2 Double Deluxe
2. World Of Warcraft: Wrath of the Lich King
3. Empire: Total War
4. The Sims 2 Apartment Life Exp. Pack
5. World Of Warcraft Battle Chest
6. World Of Warcraft
7. Warhammer 40K: Dawn of War II
8. The Sims 2 Pets Exp. Pack
9. Spore
10. The Sims 2 University Exp. Pack

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)