Hirdetés

USAF Pilot Training: R.t.t. ThunderBirds - a katonai szimulátor

|

USAF Pilot Training: Road to the ThunderBirds. Már a címtől újhullámos akkumlátoralapanyagot dob az ember, ha meghallja (csak, hogy utaljunk a reggeli érdekességre - Vizelet, mint akkumlátor? Igen..."). És valóban. Az iEntertainment Network 2006 novemberében megjelenő játéka az Amerikai Légierő teljes támogatását élvezi, így minden licenszeltként szerepel majd a szimulátorban. A történetben egy frissen végzett diákot alakítunk, aki később sikeres pilóta lesz, és olyan gépekkel repülhet mint a T-6 Texan II, a T-1A Jayhawk, a T-38 Talon, vagy az F-16 Fighting Falcon. Aki bővebben érdeklődne a projektről, az itt olvasgathat.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)