Hirdetés

UT 2003 demo hírek...

|

Jeleneg a fél világ lázasan várja az UT 2003 demójának eljövetelét (nem is beszélve a teljes változatról)... hasonló helyzetben volt az Unreality stábja is, ám ők találtak egy igen érdekes kis fórumtémát, melyben maga CliffB, a játék egyik "atyaúristene" nyilatkozott... Nos, néhány új dologra ugyan fény derült, de azt még mindig nem tudjuk, hogy mikor lesz kész a játék...:

mielőtt kiadnánk, meg akarunk róla győződni, hogy valóban kész a botmatch már tesztelés alatt van... még tökéletesítjük az MI-t a pályák végre jól mennek az alacsony kategóriás gépeken is a menüket átalakítottuk, és belekerült a szerver böngésző is a Redeemer is belekerült a játékba (az effekjeit még turbózzuk :D)
Ha érdekel a teljes kinyilatkozás, csattogj el ide.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)