Hirdetés

UT 2004 DVDk!

|

Azt már régóta tudjuk, hogy az UT2004-et nem csak 6 CD-s változatban lehet majd kapni, hanem 2 DVD-t tartalmazó fémdobozban is (kép alább). A GameSpy kiderítette, hogy mit rejt majd a két korong: az elsőn maga a játék lesz, 100%-ig ugyan az, mint a 6 CD-n. A másodikra a szokványos interjúkon kívül egy elég egyedi, ámde ötletes fícsör kerül: több óra film, amiből megtanulhatjuk a pálya és mod készítés csínját-bínját! Aki nem is akar semmiféle új dolgot készíteni, az is jól jár, hiszen egy Logitech headset is rejlik a csomagban. Mindez csupán 60 dollárba kerül, remélhetőleg hazánkban is lehet majd kapni.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)