Hirdetés

UT2003 - Redeemer AZ ISTEN!

|

A UT-2003.com-nak hála kiderült, hogy az Unreal Tournament 2003 demójában benne van két rejtett fegyver! Az egyik az Ion Gun, a másik pedig a sokak által etalonnak tartott villámló bot, a Redeemer! Namármost, ha ezeket elő akarod csalni, a következő sort kell beletenned a user.ini fájlba (melyet az UT2003/System alkönyvtárban találhatsz meg!):

Z=set XWeapons.Rocketlauncher FireModeClass class'XWeapons.RedeemerFire' | set XWeapons.RedeemerFire AmmoClass Class'XWeapons.RocketAmmo'
(a "Z" legyen egy olyan billentyű, ami nincs semmi máshoz rendelve!) Ha bejött a játék, hívd le a konzolt, és írd be ezt a parancsot:
summon xweapons.ionpainter
Jó pusztítást mindenkinek (ezek igyan nem az igazi Redeemer és Ion Gun fegyverek, hanem csak némi feltupírozott utánzatok)! Nekem egyelőre nem sikerült előcsalni, de hátha valaki közületek sikerrel jár... Ha így van, írja be kommentbe, hogy hogyan sikerült :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)