Hirdetés

Utazzunk a rejtélyes szigetre - Exkluzív interjú Josh Hutcherson-nal

|

A Pro Video jóvoltából június 27-én kiadásra kerül az Utazás a rejtélyes szigetre című kalandfilm DVD-n és Blu-ray lemezen. Ebből az alkalomból készítettünk exkluzív interjút a film egyik sztárjával, Josh Hutchersonnal.

Hirdetés

A színész már az Utazás a Föld középpontja felé című adaptációban is Sean Anderson bőrébe bújva kalandozott, s a négy évvel későbbi folytatásban visszatért a szerephez. Míg előbbi filmben 13 évesen Brendan Fraser unokaöccseként láthattuk, ez utóbbiban Dwayne Johnson oldalán hódítja meg a rejtélyes szigetet.

A 19 éves színész az Új-Zélandon forgatott Híd Terabithia földjére című filmért 2008-ban megkapta a Young Artist Awardot, azaz a legjobb fiatal színésznek járó díjat, azóta pedig egyszer jelölve lett a díjra, mégpedig 2009-ben a már említett Utazás a Föl középpontja felé-ben nyújtott alakításáért. További fontosabb szerepei: Zathura, az űrfogócska, Rumlis vakáció, Rémségek cirkusza, A gyerekek jól vannak, illetve a nemrég bemutatott Az éhezők viadala.

Az Utazás a rejtélyes szigetre sztorija: „A nagy sikerű az Utazás a Föld középpontja felé folytatásában a 17 éves Sean (a szerepet az első részben is alakító Josh Hutcherson) kódolt vészjelzést kap egy rejtélyes szigetről, ahol bizarr és veszélyes életformák virágzanak, pusztító vulkánok működnek, és meghökkentő titkok lapulnak! Mivel nevelőapja (Dwayne Johnson) képtelen lebeszélni az utazásról, inkább ő is Seannal tart. Egy helikopterpilóta (Luis Guzmán) is csatlakozik hozzájuk szépséges és belevaló lányával (Vanessa Hudgens), és így indulnak felkutatni a szigetet, mielőtt az a tektonikus mozgások miatt egyetlen emberi lakójával és számtalan kincsével együtt örökre elsüllyedne.”

A bevezető utáni teljes, exkluzív interjú a CineStar honlapján olvasható.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)