Hirdetés

Úton a Tabula Rasa béta

|

Aki érdeklődik az MMORPG-k vagy a sci-fi vonatkozású játékok iránt minden bizonnyal hallott már a Tabula Rasa-ról. A játék végre elért a béta állapotba.

Hirdetés

A játék főként az akcióra és a játékosok által készített tartalmakra fekszik rá. Ezen kívül ígérnek komoly dinamikus, játékosok által is befolyásolt történetet, pörgős instanceokat és jó grafikát. A játékot az élő designer legenda, Richard Garriott segítségével készül, aki az első igazán sikeres MMO-t, az Ultima Online-ot is készítette. Az egyelőre zárt béta-tesztre való jelentkezéshez az instrukciókat ezen az oldalon ismerhetjük meg és itt jelentkezhetünk is rá. A jelenlegi minimum gépigény az alábbi:
- 2.5 GHz Intel® Pentium® 4 vagy megfelelő AMD™ processzor
- 512 MB RAM
- 128 MB-os Shader 2.0-es videokártya
- 4.6 GB szabad lemez terület

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)