Hirdetés

Utopia City & Industrial

|

A Parallax Arts Studio bejelentette két készülő portékáját. Az első egy sci-fi FPS, címe Utopia City. A cím sokmindent elárul, ugyanis egy Utopia nevű városba (már ez is eleve beszédes névadás) kell behatolnunk és kimentenünk a rabságra ítéltetett emberiséget egy vezető elme fogságából. Az az igazság, hogy a játék már elkészült, csak éppenséggel még nem találtak kiadót... Pedig nézzétek csak meg ezt az ötperces animációt, hogy mit nem sikerül egyelőre kiadniuk.

A másik játék is hasonló címet kapott: Utopia Industrial. A címen kívül szinte mindenben megegyeznek, mivel ezen kívül semmit se lehet róluk tudni... :) Csupán annyit, hogy az előző játék sikeres végigjátszása után Utopia City központját elnyeli a főd, ám ezzel nem lett vége semminek, mert sikeres ipari kísérleteket folytatnak, amiknek terrorista szervezetek szolgáltatják az alapot. Bonyolult ezt megfogalmazni, de nem hangzik rosszul :) A képek tanúsága szerint ez is FPS lesz. Hurrá!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)