Hirdetés

Ütős új trailert villantott a Suicide Squad: Kill the Justice League

|

A hivatalos plakát után végre mozgásban is láthatjuk az őrült csapatot.

Hirdetés

Tegnap a DC már leleplezte a Suicide Squad: Kill the Justice League hivatalos poszterét, illetve a játék rendezője, Sefton Hill is megosztotta egy bejegyzésben, hogy mennyire várja már a trailer bemutatóját.

A Rocksteady által fejlesztett alkotás az Arkham-széria univerzumához kapcsolódik, és a kooperatív akció-kaland nemcsak a játékstílusában, hanem a történetét tekintve is különleges lesz. A főszereplő csapattal ugyanis az agymosott Igazság Ligája tagokat, köztük magát Supermant is ki kell majd iktatnunk.

Hirdetés

Természetesen a brutális akcióból és a jellegzetes humorból sem lesz hiány, az Igazság Ligája tagjai mellett pedig még a Pingvin is felbukkan az új trailerben. Nézzétek meg ti is alább!

A játék pontos megjelenési dátumát egyelőre nem tudni, de a Suicide Squad: Kill the Justice League 2022-ben fog érkezni PC-re, PS5-re és Xbox Series X|S-re.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)