Hirdetés

Uwe Boll: "Nézzétek a Dungeon Siege-et, jó az!"

|

A hírhedt rendező ismét hallat magáról, ezúttal az amerikai közönséget szólítja fel a Dungeon Siege megtekintésére.

Hirdetés

Uwe Bollban az önkritikai hiánya kezd kétségbeejtő méretet ölteni. Jelenleg azt állítja, hogy legutóbbi filmje egy nagyszerű alkotás, és ha bukni fog a tengerentúlon, annak oka egyedül az, hogy nem egy nagy stúdió adta ki.

A Dungeon Siege-el egyszerre nyitó Ice Cube filmről, a First Sunday-ről a következőt nyilatkozta: "Legfőbb vetélytársunk az USA-ban, a First Sunday Ice Cube főszereplésével, egy darab sz**, és közel sem olyan érdekes, mint a Király nevében. A mi mozink jobb, nagyobb, jobb a forgatókönyve és a szereplői is. Európában bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk három hétig a top 10-ben lenni, és legalább fele arányban pozitív kritikákat begyűjteni. A First Sunday Európában azonnal DVD-re jön ki, míg az USA-ban a Sony 40 millió dolláros reklámhadjárattal hirdeti. Ez pedig teljesen abszurd, mert még a reklámköltséget sem fogja visszahozni".

Végül a következő szavakkal zárta le a felhívást: "Szóval minden amerikai rajongómat, valamint Jason Statham és a többi színész kedvelőit, továbbá a fantasy rajongókat, az akciófilm rajongókat és a videójáték mozik rajongóit megkérem: üljenek be január 11-én a Király nevébenre, és mutassák meg, hogy nem minden a reklám".


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)