Hirdetés

Üzemel a Rock Band 2 Wii Shop

|

A Wii Shop megnyitotta kapuit Rock Band felhasználói előtt, a rendszeren keresztül, letölthetőek lesznek a zeneszámok.

Hirdetés

Hosszú várakozás után végre megnyitották a Wii felhasználók által használatba vehető Rock Band virtuális bevásárlóközpontot, jelentették dagadó mellekkel a Harmonix és MTV Games illetékesek. A Nintendo rendszerén edződő leendő rockerek összesen ötven letölthető zeneszám közül válogathatnak, beleértve a húsz ingyenesen elérhető bónuszszámot. A fennmaradó harminc alkotás már régóta elérhető a PlayStation 3 és Xbox 360 rendszereken, azonban kezdésnek bőven elfogadható, ezzel talán egyetértenek a Wii tulajdonosok is. Az előzetes tervek szerint minden eddig megjelent számot felpakolnak, mindössze idő kérdése mikor bővítik a felhozatalt. Minden egyes trekket kétszáz Wii pontért vesztegetik, akciós csomagok megjelenését nem tervezik a Wii Shop disztribúciós tulajdonságai miatt.

wii_shop_catalog.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)