Hirdetés

Vadásszunk Gollamra

|

A mostani videó nem játékról szól, ám a trendet ismerve, valamiféle adaptáció szinte biztosan készül.

Hirdetés

Idén tavasszal lesz megtekinthető a The Hunt for Gollum című mozi, amely a Gyűrűk Ura trilógia egyik melléksztoriját mondja el nekünk. Egészen pontosan azt vehetjük majd szemügyre, hogyan kutatta fel Gandalf, Gollamot. A mozival kapcsolatban még nem jelentettek be egy játékot sem, ami már csak azért is meglepő, mert a Gyűrűk Ura igencsak jól csengő név, és a legutolsó próbálkozás a Conquest, nem lett elsöprő siker. Biztosan a nagy karácsonyi rohamot pihenik még kiadóéknál, hogy egy ilyen tuti befutó ötletet kihagyjanak. Na mindegy, a moziba azért el lehet menni, és ha új játékot nem is tudunk ajánlani, mindenki polcán porosodik bizonyára valami Gyűrűk Ura gamma, amit le lehet porolni a nagy lelkesedés közepette.

 

lotr.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)